Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Dva doktora ekonomskih nauka iz reda asistenata
Dva doktora ekonomskih nauka iz reda asistenata Štampa El. pošta
ponedeljak, 22 jul 2019 08:31

U četvrtak, 18.7.2019. godine u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Pale viši asistent mr Goran Balotić odbranio je doktorsku disertaciju. Naš kolega je uspješno odbranio doktorsku disertaciju na temu „Strategijske koncepcije i instrumenti sistemskog unapređenja konkurentnosti preduzeća u Bosni i Hercegovini“ i zvanično stekao naučno zvanje doktor ekonomskih nauka. Doktorat je odbranjen pred Komisijom u sastavu prof. dr Radomir Božić, prof. dr Ljiljana Maksimović (mentor) i prof. dr Mladen Rebić.

..............

Nešto ranije u utorak 9.7.2019. godine takođe na Ekonomskom fakultetu Pale viši asistent mr Nemanja Šarenac odbranio je doktorsku disertaciju na temu „Uticaj nacionalnih turističkih internet prezentacija na odluke potencijalnih turista u izboru turističke destinacije“ i zvanično stekao naučno zvanje doktor ekonomskih nauka. Doktorat je odbranjen pred Komisijom u sastavu prof. dr Branislav Mašić, prof. dr Bojan Zečević (mentor) i prof. dr Nikola Gluhović.

Ekonomski fakultet je bogatiji za dva doktora ekonomskih nauka, a dr Goranu Balotiću i dr Nemanji Šarencu želimo uspjeh u daljem usavršavanju.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 110 gostiju na mreži


..........