Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Posjeta Ministra mr Srđana Rajčevića
Posjeta Ministra mr Srđana Rajčevića Štampa El. pošta
petak, 26 jul 2019 14:00

U okviru programa dvodnevne posjete fakultetima Univerziteta u Istočnom Sarjevu (UIS), ministar za naučno tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević u četvrtak, 25. jula, posjetio je Pravni, Ekonomski i Filozofski fakultet na Palama.

Na Ekonomskom fakultetu održao sastanak sa prodekanom za naučno-istraživački rad i preduzetništvo prof. dr Markom Đogom, prof. dr Nikolom Gluhovićem, doc. dr Borkom Popović i dr Nemanjom Šarencem.

Tema održanih sastanaka bili su predstojeći reformski procesi u oblasti visokog obrazovanja, a učesnici sastanaka ostvarili su visok nivo saglasnosti oko ciljeva reforme. Takođe, razgovarano je i unapređenju naučno istraživačkog rada na fakultetu.

Tokom kratkog programa obilaska fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, ministar Rajčević sa saradnicima je prethodnog dana, u srijedu 24. jula, posjetio Medicinski fakultet u Foči gdje je razgovarao sa dekanom prof. dr Milanom Kulićem i prorektorom za međunarodnu saradnju i osiguranje kvaliteta prof. dr Dejanom Bokonjićem.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 131 gostiju na mreži


..........