Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Slobodna mjesta u drugom upisnom roku
Slobodna mjesta u drugom upisnom roku Štampa El. pošta
četvrtak, 05 septembar 2019 09:19

Prijavljivanje za upis u drugom roku na Ekonomski fakultet Pale Univerziteta u Istočnom Sarajevu za sufinansirajuće brucoše završava se u petak, 6. septembra, a ostala su još 42 mjesta.

Dekan Ekonomskog fakulteta na Palama Radomir Božić rekao je Srni da će polaganje prijemnog ispita biti održano u ponedjeljak, 9. septembra, sa početkom u 9.00 časova. ''Rezultati konkursa biće objavljeni 11. septembra do 14.00 časova, a upis primljenih kandidata počinje 16. septembra i završava se 20. Septembra'' - rekao je Božić. On je podsjetio da je na Ekonomskom fakultetu u prvom upisnom roku popunjen odobreni broj studenata za akademsku 2019/20. godinu koji se finansiraju iz budžeta Republike Srpske.

Božić je naveo da je Ekonomski fakultet sa Pala jedina visokoškolska ustanova u BiH koja je potencijalnim studentima omogućila elektronsku prijavu za upis, a obezbijeđen je i mobilni tim za dostavljanje dokumentacije radi uštede vremena. Kandidati koji imaju prebivalište na području istočne Hercegovine - Foča, Gacko, Bileća, Ljubinje, Nevesinje, Trebinje i Berkovići mogu se javiti na e-poštu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli kako bi mobilni tim Ekonomskog fakulteta Pale preuzeo njihova dokumenta potrebna za prijemni ispit.

''U nastojanju da olakša upis budućim sufinansirajućim studentima na prvu godinu studija obezbijedili smo 40 jednokratnih stipendija od 165 KM za 40 sufinansirajućih studenta upisanih u prvu godinu prvog ciklusa studija oba studijska programa'' - ističe Božić. Prema njegovim riječima, prednost će imati kandidati koji ostvare bolje rezultate na rang-listi sa sva tri upisna roka i kandidati lošijeg imovinskog statusa.

KONKURS


Ekonomski fakultet Pale

 

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 117 gostiju na mreži


..........