Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Počele Koka-koline radionice
Počele Koka-koline radionice Štampa El. pošta
petak, 13 septembar 2019 07:52

U amfieatru Ekonomoskog fakulteta Pale otvorene su Koka-koline radionice. Program radionica je prilika za sve mlade da unaprijede svoje postojeće vještine i razviju nove. Koka-kola podrška mladima u BiH je program osnaživanja mladih koji provodi Koka-kola u Bosni i Hercegovini (Coca-cola HBC Sarajevo).

Radionice su podijeljena u 4 modula:

  • Modul 1, Bojana Blažević - Samorazumijevanje i samorazvoj
  • Modul 2, Bojana Blažević - Interakcija i umrežavanje s drugima
  • Modul 3, Bojana Blažević - Povratne informacije
  • Modul 4, Bojana Blažević – Komunikacija i predstavljanje sebe
Prvi dan radionicama je prisustvovalo oko 90 učesnika. Prisutni su bili studenti Ekonomskog fakulteta i članova Studentskog preduzetničkog inkubatora, kao i učenici srednjoškolsko centra ''Pale'', srednje škole „28. juni“ Istočno Novo Sarajevo i SŠC „Istočna Ilidža“. Polaznici koji uspješno prođu kroz obuku dobijaju i potvrde o učešću na programu.

Koka-kolina podrška mladima je pokrenuta 2017. godine i od tada je, kroz različite formate edukacija i na brojnim lokacijama u Bosni i Hercegovini, obuhvatila više od 1600 mladih. Kompanija Koka-kola (Coca-cola) drugi put u Palama organizuje projekat ovakvog tipa. Radionica omogućava polaznicima da uče o uspješnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i o tome kako da lakše dođu do željenog posla. Dvodnevna edukacija sastoji se od radionica ličnih i poslovnih vještina, a predavači će tokom interaktivnog rada i praktičnih vježbi pokriti teme samorazumijevanja i samorazvoja, interakciju i umrežavanje, predstavljanje sebe, kao i poslovno planiranje, upravljanje vremenom, pregovaranje, a već tradicionalno vlada najveći interes za učenje prodajnih vještina.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 107 gostiju na mreži


..........