Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Uspješno završen program Koka-kolina podrška mladima
Uspješno završen program Koka-kolina podrška mladima Štampa El. pošta
ponedeljak, 16 septembar 2019 13:03

Na Ekonomskom fakultetu na Palama danas je završen program "`Koka-Kolina` podrška mladima u BiH", koji je okupio više od 70 učesnika sa ciljem unapređenja postojećih i razvijanja novih vještina mladih. U programu su učestvovali studenti Ekonomskog fakulteta Pale, članovi Studentskog preduzetničkog inkubatora, učenici srednjoškolskih centara "Pale" i "Istočna Ilidža", te Srednje škole "28. juni".

Direktor Odjela za komunikacije i odnose sa javnošću kompanije "Koka-kola" za Hrvatsku, BiH i Sloveniju Boška Trbojević rekla je da je, kroz evaluacije učesnika i kasnije prikupljene povratne informacije, program postigao cilj i pravi pozitivne promjene u njihovim životima. ''Drago nam je da je program u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Pale i Studentskim preduzetničkim inkubatorom okupio više od 70 polaznika, a posebno zadovoljstvo je vidjeti njihovo zanimanje i uključenost u radionice, čuti njihove planove koji dobijaju formu kroz ova dva dana trajanja programa.'' - navela je Trbojevićeva.

..................................

Rukovodstvo Studentskog preduzetničkog inkubatora Ekonomskog fakulteta Pale na čelu sa doc. dr Damjanom Danilovićem zahvaljuje se kompaniji "Koka-kola" na odlično realizovanoj radionici. Polaznici stekli određena znanja i vještine koji će im značiti u daljem budućem poslovanju. Odbor SPI-a će u narednom periodu potruditi da organizuje još ovakvih ili sličnih radionica, a uskoro se očekuje otvaranje novog javnog poziva za članstvo u inkubatoru.

Projekat "`Koka-Kolina` podrška mladima" pokrenut je 2017. godine i od tada je, kroz različite formate edukacija, na brojnim lokacijama u BiH obuhvatila više od 1.600 mladih. Na Palama je ovaj projekat organizovan drugi put.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 131 gostiju na mreži


..........