Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Otvoren konkurs za podsticanje naučne produktivnosti u međunarodnim naučnim časopisima
Otvoren konkurs za podsticanje naučne produktivnosti u međunarodnim naučnim časopisima Štampa El. pošta
utorak, 12 novembar 2019 16:13

Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo raspisalo je konkurs za podsticanje naučne produktivnosti u međunarodnim referentnim časopisima i nagrađivanje za naučna dostignuća u toku 2019. godine.

Prijavu na konkurs za podsticanje naučne produktivnosti u međunarodnim naučnim časopisima i nagrađivanje za naučna dostignuća mogu podnijeti sami kandidati, kao i naučnoistraživačke organizacije za svakog kandidata pojedinačno.

Kandidati za podsticaje za naučnu produktivnost i nagradu treba da imaju mjesto prebivališta u Republici Srpskoj i državlјanstvo Republike Srpske i da imaju karton naučnoistraživačkog radnika u bazi podataka Ministarstva (E-CRIS.RS).

Predviđena sredstava za podsticanje naučne produktivnosti u međunarodnim naučnim časopisima i nagrađivanje za naučna dostignuća za 2019. godinu iznose 50.000 KM. Ministarstvo zadržava pravo da izvrši korekciju visine finansijskih sredstava za ovu namjenu u skladu sa raspoloživim sredstvima u  2019. godini.

Rok za podnošenje prijava na Konkurs za podsticanje naučne produktivnosti u međunarodnim naučnim časopisima i nagrađivanje za naučna dostignuća je 15.11.2019. godine.

Više informacija možete pronaći оvdje. .

Prodekan za NIR
prof. dr Marko Đogo
 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 143 gostiju na mreži


..........