Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Naši diplomci o predstojećem upisu studenata: Marinko Božović
Naši diplomci o predstojećem upisu studenata: Marinko Božović Štampa El. pošta
srijeda, 20 maj 2020 13:29

Načelnik opštine Istočna Ilidža i nekada student Ekonomskog fakulteta Pale, Marinko Božović obratio se video-porukom svim maturantima, čestitao im završetak srednjoškolskog obrazovanja i riječima podrške ohrabrio da za nastavak školovanja izaberu neki od fakulteta na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu.

''Dragi maturanti, ispit zrelosti ste položili s odličnom ocjenom i na tome vam čestitam! Uskoro se opredjeljujete šta ćete i na kojem fakultetu studirati. Birajte pametno, birajte srcem, izaberite Univerzitet u Istočnom Sarajevu'' – istakao je Božović.

Marnko Božović je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerzitata u Istočnom Sarajevu 2009. godine i ovom prilikom je podsjetio da je znanje na fakultetu sticao od uglednih i eminentnih profesora kako iz Republike Srpske, tako i iz Republike Srbije i okruženja. Naglasio je da su sudijski programi savremeni i pružaju mogućnost da se steknu praktična znanja i vještine, dobiju stipendije, učestvuje u razmjeni studenata i obave studentske prakse. Sve navedeno može opredijeliti maturante da nastave svoj put na Ekonomskom fakultetu, rekao je Božović.

Ekonomski fakultet Pale
Video izvor: Katera info portal

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 181 gostiju na mreži


..........